Cultura & Vi: gloses mallorquines.

Les gloses mallorquines a la festa de Sant Joan es converteixen en un element cultural i tradicional que manté viva l'essència de Mallorca i la seva rica història.

És una oportunitat única per submergir-se en la poesia i la màgia d'aquestes composicions i gaudir d'una experiència singular durant la celebració de Sant Joan. mb els glosadors de Mallorca Xavi Ferriol i Macià Ferrer.

La màgia i la tradició ens recorden que som part d'un llegat ancestral que ha perviscut al llarg dels segles.Ens conviden a estimar i respectar les nostres arrels, a preservar els nostres costums i a mantenir viva la flama de la tradició per a les generacions futures.

Aquest any ja ho saps, Gloses per Sant Joan a Tianna Negre.

Es celebrarà al pati exterior a las 19:30h. També hi haurà una degustació de vins.

L'aportació es de 15€ i es destinarà al "Grup d'investigació en teràpies avançades i biomarcadors en oncologia clínica del IdISBa, format per investigadors i oncòlecs de l'Hospital Universitari Son Espases, per l' investigació del càncer de mama.”

Aforament màxim 100 persones.
Reserva prèvia aqui.

Fecha

22-06-2023

Horario

19:30-21:00

Precio por persona

15€

Plazas

Quedan 98 plazas libres


Haz tu reserva

Antes de registrarse, debe leer la Información básica sobre protección de datos que se encuentra más abajo. Al pulsar el botón de envío manifiesta haber leído esta información. A continuación, indícanos tus preferencias respecto al tratamiento de tus datos:

Información básica sobre privacidad: El responsable del tratamiento es ANTONIO NADAL, S.A. (Celler Tianna Negre). La finalidad es tramitar su reserva a este evento, la gestión de la relación con los usuarios, el cumplimiento de obligaciones legales, la mejora de la calidad y el envío de información comercial. Tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica como se explica en nuestra política de privacidad web